غذاهای محلی ایران

شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و اصیل

شیرینی بهشتی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و اصیل است. اگر آشپزی و شیرینی پزی را دوست دارید پس به نظرم پختن شیرینی‌های عید در خانه می‌تواند یکی از بخش‌های بسیار لذت بخش عید باشد، خصوصا وقتی بوی بی‌نظیر این شیرینی داخل خانه شما می‌پیچد.

مواد لازم:

۲۰۰ گرم آرد سفید
۱۰۰ گرم پودر قند
۱۰۰ گرم روغن جامد
۲۵ گرم روغن مایع
۱/۴ قاشق جایخوری وانیل
۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو یا ۲ قاشق مرباخوری زعفران دم کرده
پودر پسته برای تزیین

شیرینی بهشتی

مراحل تهیه:

۱- ابتدا روغن جامد که در دمای اتاق کمی نرم شده و پودر قندی که الک کردیم را با همزن میزنیم تا مخلوطی کاملا سفید و یکنواخت به دست بیاد.
۲- حالا وانیل را اضافه کنید و باز مواد را با همزن بزنید.
۳- در مرحله بعدی آرد را اضافه کنید.
۴- ابتدا مواد را کمی با قاشق هم بزنید تا به خورد هم بروند.
۵- حالا با دست فقط در حد منسجم شدن ورز بدهید.
۶- در نهایت روغن مایع را هم اضافه کنید و کمی ورز بدهید تا خمیر نرم و منسجم بشود.
۷- حالا نیمی از خمیر را با پودر کاکائو یا زعفران مخلوط کنید و نیمی دیگر را سفید بگذارید تا در نهایت دو رنگ شیرینی داشته باشید.
۸- حالا یا مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره روی کاغذ روغنی شکوفه بزنید یا مثل من گردشان کرده و بعد روی آن طرح بدهید.
۹- در نهایت وقتی همه مواد را شکل دادید داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردید بگذارید و اجازه بدهید تا برای ۱۰ الی ۱۲ دقیقه شیرینی‌ها بپزند. قبل از قرار دادن شیرینی‌ها در فر می‌توانید با پودر پسته تزیینشان کنید. وقتی شیرینی‌ها را از فر در میاورید هنوز کمی نرم هستند که باید اجازه بدهید تا بعد از سرد شدن خودشان را بگیرند.
۱۰- حالا شیرینی‌های بهشتی خوشمزه ما حاضرند

منبع : سیری در ایران

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا