۸ مورد از لوکسترین و گرانقیمتترین رستورانهای جهان
اگر عاشق غذاخوردن هستید و دوست دارید در بهترین و لوکسترین رستورانها غذا بخورید و خرج کنید، این مقاله مناسب شماست. در زیر لیستی از لوکسترین و گرانقیمتترین رستورانهای جهان آورده شده است.
رستوران زیرآب Ithaa Undersea – مالدیو
این رستوران اولین رستوران زیر آب است و در جزیره Rangali در مالدیو قرار دارد.
درست است که هزینه غذا خوردن در این رستوران بسیار بالاست اما خب در عوض میتوانید حین سرو غذا از مناظری که در پنج متری زیر اقیانوس هند وجود دارد لذت میبرید.
حداکثر ظرفیت این رستوران ۱۴ نفر میباشد و کیفیت غذاها و نوشیدنیها و کوکتلهای این رستوران بینظیر و عالیست.
مارکو آمارونه، سرآشپز ایتالیایی، مسئولیت اداره این رستوران را بر عهده دارد.
لازمهی حضور در این رستوران این است که حتما در کنراد رانگالی، اقامتگاه پنج ستاره اصلی جزیره، مقیم باشید.
آراگاوا – توکیو، ژاپن
آراگاوا رستورانی واقع در زیرزمین یک ساختمان اداری قدیمی در توکیو، ژاپن میباشد.
علت شهرت این رستوران سرو غذاهای مرغوبی است که از گوشت گاو تهیه شدهاند، مانند کوبه و واگو.
علت طعم بینظیر گوشت گاو در این رستوران این است که دامها در بهترین شرایط آب و هوایی پرورش داده میشوند و قبل از کشتار تحت درمانهای خاص قرار میگیرند.
در واقع تنها ویژگی خاص این رستوران همین طعم بینظیر غذاهای حاوی گوشت گاو است، نه منظره و ویوی رستوران! اما خب واقعا ارزشش را دارد.
کیچو آراشیاما – توکیو، ژاپن
از دیگر رستورانهای لوکس و گرانقیمت جهان میتوان به رستوران کیچو آراشیاما اشاره کرد.
این رستوران بر خلاف رستوران آراگاوا، معماری و دکوراسیون شیک و زیبایی دارد و طراحی آن به سبک یک خانه تشریفاتی، با تشک های تاتامی و میزهای کم ارتفاع با منظره باغهای زیبا میباشد.
در این رستوران شیک و لوکس نسبت به جزییات و زمانبندی مناسب توجه زیادی میشود.
گای ساوی – پاریس، فرانسه
این رستوران ۲ شعبه دارد، یکی در لاس وگاس است و دیگری در پاریس.
اما رستورانی که در پاریس است معروفیت بیشتری دارد.
رستوران De L’Hôtel De Ville – کریسیر، سوئیس
این رستوران از نظر کیفیت جزو یکی از بهترین رستورانها به شمار میآید.
سرآشپز این رستوران فرانک جیوانی مشهور است که بهترین و باکیفیتترین غذاها را در اختیار مشتریان قرار میدهد.
Maison Pic Valence – پاریس، فرانسه
سوفی پیک، مسئول اداره این رستوران است و جزو یکی از معدود سرآشپزهای زن در جهان است میباشد که مسئول اداره یک رستوران سه ستاره میشلن است.
سوفی به دلیل توانایی و خلاقیتش در ارائه غذاهای متنوع و خوش رنگ و لاآب و خوشمزه شهرت یافته است.
این رستوران ۳۰ سال قدمت دارد و دارای منظرهی زیبایی است که میتوانید از تماشای آن لذت ببرید.
ماسا – نیویورک، ایالات متحده آمریکا
در این رستوران نیویورکی لوکس و عالی با سرپرستی سرآشپز ماسا تاکایاما، بدون احتساب نوشیدنی و مالیات، تقریباً برای هر نفر باید چیزی حدود ۵۹۵ دلار هزینه کنید.
دلیل شهرت این رستوران سادگی منوی آن و ارائه سوشیهای ساده و باکیفیت است.
معمولا بیشتر افراد مشهور و پولدار به این رستوران میآیند.
اما اگر میخواهید کمی ولخرجی کنید و دوست دارید تجربه خوردن بهترین سوشیهای دنیا را داشته باشید، سریع برای رزرو اقدام کنید که دیر نشود! چون همیشه تا ۱ ماه آینده این رستوران رزرو است.
Ultraviolet – شانگهای، چین
یکی از بهترین و لوکسترین و البته گرانقیمتترین رستورانهای جهان، رستوران اشعه ماورابنفش در چین است، که معمولا بدون در نظر گرفتن قیمت نوشیدنی و مالیات، تقریبا هزینه هر نفر بین ۵۷۰ تا ۹۰۰ دلار خواهد بود.
تفاوت این رستوران با دیگر رستورانهای ذکر شده این است که تنها شامل ۱ میز است و حداکثر ظرفیت آن ۱۰ نفر میباشد.
برای این پولی که پرداخت میکنید تقریبا ۱۰ تا ۲۰ مزه مختلف را میتوانید تست کنید که هرکدام طعمی منحصر به فرد و ویژه دارند.
این رستوران علاوه بر سرو مزههای مختلف و کیفیت بالای غذایی، دارای دکوراسیون و چیدمان خاصی از نظر بصری و حتی جلوههای صوتی میباشد.