غذای های محلی و ملل

پیراشکی ترکیه ای (پوآچای توپی)

مواد لازم (برای خمیر) پیراشکی ترکیه ای

•    ۱/۳ پیمانه ماست

•    ۱ عدد تخم مرغ

•    یک فنجان کوچک روغن مایع

•    یک قاشق چایخوری بکینگ پودر

•    آرد

•    پودر سوخاری

مواد لازم ( برای داخل خمیر )

•    ۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

•    یک عدد پیاز درشت خرد شده

•    یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

•    یک عدد فلفل دلمه ای

•    نمک و فلفل سیاه   روغن

طرز تهیه پیراشکی ترکیه ای

۱٫در یک کاسه بزرگ، ماست، تخم مرغ و روغن مایع را با هم مخلوط کنید. در کاسه کوچک دیگری، بکینگ‌پودر را با آرد مخلوط کنید و سپس به آرامی به مخلوط ماست اضافه کنید.

۲٫    آرد را باید تا اندازه ای به مواد اضافه کنید که دیگر خمیر به دست نچسبد.

۳٫ کمی روغن داخل تابه بریزید. پس از گرم شدن، پیاز خرد شده را چند دقیقه در آن تفت دهید تا کمی سبک شوند. سپس گوشت چرخ‌کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بیفزایید. رب را اضافه کنید و مواد را چند دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی روغن بیندازد.

۴٫ سپس از روی خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید. وسط خمیر را باز کنید و یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت را داخل آن قرار دهید. سپس آن را در دست به شکل توپ درآورید.

۵٫    خمیرهای توپی را در پودر سوخاری بغلتانید و درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید.

۶٫ پس از آماده شدن همه پیراشکی ها، آنها را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و پس از اینکه سطح خمیر طلایی شد، آنها را از فر خارج و پس از خنک شدن سرو کنید.

مجله اینترنتی گردشگری سپاهان (کوله)

منبع: http://www.bahalim.ir

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا