غذای های محلی و ملل

پیتزا با طعم های مختلف را در ایتالیا

پیتزا با طعم های مختلف را در ایتالیا

پیتزا این غذای خوش رنگ و خوش طعم را ایتالیا اختراع کرد! و ۹ فوریه روز ملی پیتزا در ایتالیاست، روزی که ایتالیا به خاطر این غذای گرد خوشمزه جشن می گیرد. پیتزا آنقدر خوشمزه و جذاب بود که به سرعت در همه دنیا طرفدار پیدا کرد ولی لذت طعم پیتزا در خود ایتالیا چیز دیگری است پس اگر به ایتالیا سفر کردید و خواستید پیتزا بخورید این پست خیلی به دردتان می خورد چون می خواهیم درباره پیتزاهای مخصوص هر شهر ایتالیا برایتان توضیح دهیم .

شهر ناپل، پیتزا ناپولتانا

اگر دلیل اصلی سفر شما به ایتالیا خوردن پیتزا است فوری به شهر ناپل بروید چون آنجا محل تولد پیتزاهای مدرن است، پیتزا ناپولتانا در این شهر فقط پیتزا نیست بلکه سمبل غذاهای این شهر است. در هنگام درست کردن این پیتزا قوانین سختگیرانه ای وجود دارد و برای تهیه آن فقط یک دستور پخت وجود دارد، بر روی خمیر آن فقط دو نوع سس می توانید بریزید سس مارینارا و سس مارگاریتا. این پیتزا از گوجه و پنیر مخصوص درست می شود که گوجه های آن باید فقط از دشت های کنار کوه آتش فشان وزوو باشد.

 

شهر ناپل، پیتزا ناپولتانا
شهر ناپل، پیتزا ناپولتانا

شهر رم، پیتزا آل تاگلیو

این پیتزا مستطیلی است و به صورت تکه تکه خورده می شود، پیتزا آل تاگلیو بهترین و خوشمزه ترین فست فود شهر رم است که طرفداران بسیاری دارد. در ایتالیا پشت در پیتزا فروشی می ایستند و این پیتزا را می خورند، هنگام گشت و گذار در شهر زیبای رم بهترین غذایی که می توانید بخورید همین پیتزاست. پیتزا آل تاگلیو در سینی های مستطیلی بزرگ پخته می شود و قیمت آن بر اساس مقدار گرم آن حساب می شود، انواع مختلفی دارد و پیتزا فروشی های سنتی آن را در تنورهای هیزمی می پزند.

شهر رم، پیتزا آل تاگلیو
شهر رم، پیتزا آل تاگلیو

ناحیه پولیا، پیتزا پانزروتو

پانزروتو پیتزاهای کوچکی هستند که پیچیده می شود و داخل آن ها با سس تازه گوجه و پنیرهای موتزارلا پر می شود اما در انواع دیگر این پیتزا ها همبرگر و پیاز هم میریزند. این پیتزادر کشورهای دیگر هم پیدا می شود اما اگر می خواهید طعم واقعی آن را حس کنید باید به ایتالیا بروید. کلزون هم یک پیتزای تا شده است که شبیه نصف ماه است و شکل ظاهری آن شبیه پانزروتو است و خمیرش هم همان خمیری است که در پانزروتو استفاده می شود و تنها فرق این دو با هم این است که کلزون در «فر» ولی پانزروتو در روغن درست می شود، برای خوردن یک کلزون خوشمزه هم باید به ناحیه پولیا در ایتالیا بروید.

ناحیه پولیا، پیتزا پانزروتو
ناحیه پولیا، پیتزا پانزروتو

شهر تورین، پیتزا آل پادلینو

پیتزا آل پادلینو مخصوص شهر پولین در شمال ایتالیا است و با پیتزاهای دیگر یک فرق بزرگ دارند و آن اینکه در ماهی تابه پخته و سرو می شود. سبک پخت متمایز آن به این معنی است که خمیر بیشتر پف می کند و نسبت به پیتزاهای دیگر تکه های بزرگ تری دارد، همه پیتزا فروشی های توریناین پیتزا را در ماهی تابه های بزرگ می پزند، حتما این پیتزای خاص و متفاوت را امتحان کنید چون شکل ظاهری و مزه بی نظیری دارد.

 

شهر تورین، پیتزا آل پادلینو
شهر تورین، پیتزا آل پادلینو

شهر پالرمو، پیتزا سیسیلی

پیتزای سیسیلی شبیه نان فوکاچیا است که شکل سنتی آن با گوجه، نوعی ماهی، پنیر و مقداری آرد سوخاری پخته می شود این پیتزا نمونه ای از یک نوع پیتزای محبوب آمریکایی است که معمولا در تکه های مستطیلی سرو می شود می توانید این پیتزا را از فروشنده های کنار خیابان مغازه های پیتزا فروشی بخرید.

 

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا