غذاهای محلی ایران

قیمه پلو

قیمه پلو یک غذای اصیل و خوشمزه

قیمه پلو یک غذایی است که مزه اش خیلی نزدیک قیمه است . جزو پلوهای مخلوط حساب می شود و معمولا با گوشت چرخ کرده درست می شود . می شود از گوشت تکه ای هم در قیمه پلو استفاده کرد .

مواد لازم جهت تهیه قیمه پلو برای ۴ نفر :

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم یا ۱ بسته
لپه ۱-۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
گرد لیمو ۱-۲ قاشق چای خوری
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
زعفران آب کرده به میزان لازم
ادویه (زردچوبه، دارچین، نمک، پودر گل سرخ) به میزان لازم
برنج ۴ پیمانه
روغن یا کره به میزان لازم

طرز تهیه قیمه پلو :

اول برنج را خیس کنید و کنار بگذارید . پیاز را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را هم داخلش بریزید تا با هم سرخ شوند .
داخل یک ظرف دیگر لپه را می پزیم . بعد از پخت لپه را توسط آبکش از آب جدا می کنیم و به مایه ی گوشت و پیاز اضافه میکنیم . این مواد با هم خوب باید تفت بخورند.
حالا رب و زرد چوبه و نمک و دارچین و پودر گل سرخ را می ریزیم و باز تفت می دهیم .
گرد لیمو هم الان بریزید. حداقل ۱-۲ قاشق چایخوری باشد .
اگه قرار است آبکش کنید که پس از نیم پز شدن برنج ، لابه لای برنج مواد را بریزید تا دم بکشد.
اما من کته ای داخل پلوپز گذاشتم. مواد را با برنج مخلوط کردم و گذاشتم داخل پلوپز. بگذارید یک ۱۵ دقیقه ای از پخت پلوپز بگذرد ، بعد مایه را اضافه کنید.
زمان بدهید تا بپزد و دم بکشد . در آخر روی آن کره و زعفران آب کرده بریزید .

منبع : سیری در ایران

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا