فاهیتا یک غذای مکزیکی فوق العاده خوشمزه
فاهیتا از انواع غذاهای مکزیکی خوشمزه و مقوی است و شما می توانید این غذای بی نظیر را در منزل به راحتی تهیه کنید. در طرز تهیه فاهیتا از سینه مرغ، روغن مایع، پیاز، فلفل دلمه ای، آبلیمو تازه، روغن زیتون، سیر، نمک، فلفل قرمز، زیره، گشنیز و فلفل هالوپینو استفاده می شود همچنین برای سرو این غذای فرنگی از خامه ترش،نان پیتا، پنیر چدار یا گودا و گواکومولی، کاهو و گوجه فرنگی می توان استفاده کرد.
تاکو مکزیکی، فاهیتا و جوجه کباب مکزیکی از انواع غذاهای معروف مکزیکی هستند و اگر شما تمایل دارد در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید بهتر است از تهیه این غذاهای بی نظیر و خوش طعم غافل نشوید.
مواد لازم برای تهیه فاهیتا
- سینه مرغ : ۶۰۰ تا ۷۵۰ گرم
- پیاز بزرگ : یک عدد
- روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای رنگی : ۳ عدد
- آبلیمو تازه : ۲ قاشق غذاخوری
- سیر : ۴ حبه
- روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
- سیر له شده : ۴ حبه
- فلفل قرمز : ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری
- گشنیز خرد شده : ۱/۴ فنجان
- زیره : ۱/۲ قاشق چایخوری
- فلفل هالوپینو درشت و له شده : یک عدد
طرز تهیه فاهیتا مکزیکی
برای تهیه فاهیتا ابتدا سینه مرغ را به شکل ورقه ورقه و با ضخامت یک سانتی متر برش بزنید.
روغن زیتون، سیر، آبلیمو، نمک، فلفل قرمز، زیره، گشنیز و فلفل هالوپینو را درون ظرفی بزرگ بریزید و همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید سپس سینه مرغ برش زده شده را درون مخلوط این مواد به مدت یک ساعت و در دمای اتاق قرار دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه فاهیتا بعد از مدت زمان ذکر شده، سینه های مرغ برش زده شده را از درون سس مخصوص بیرون آورید و با کمک دستمال کاغذی مواد درشتی را که روی سینه مرغ چسبیده اند تمیز کنید تا در زمان سرخ کردن سینه های مرغ این مواد نسوزند.
تابه چدن را روی گاز با حرارت زیاد قرار دهید و یک قاشق غذاخوری روغن درون تابه بریزید و بعد از داغ شدن روغن، برش های سینه مرغ را درون تابه بریزید و اجازه دهید که یک طرف سینه مرغ سرخ شود سپس طرف دیگر سینه مرغ را برگردانید تا به خوبی سرخ شود.
بعد از سرخ شدن دو طرف، برش های سینه مرغ تابه را از روی حرارت گاز بردارید و سینه های مرغ سرخ شده را روی یکدیگر قرار دهید و روی آن ها را با کمک فویل ببندید تا گرم بمانند.
یک قاشق غذاخوری روغن مایع درون تابه چدنی دیگری بریزید و تابه را روی حرارت گاز با شعله زیاد قرار دهید و بعد از اینکه روغن داغ شد فلفل دلمه های رنگی خرد شده و پیاز خرد شده را به روغن بیفزایید و با کمک قاشق این مواد را هم بزنید و اجازه دهید تا به مدت ۲ دقیقه روی حرارت گاز سرخ و کمی پخته شوند و اگر تمایل دارید فلفل دلمه ای و پیاز، طعم خامی نداشته باشد بهتر است مدت زمان ۲ دقیقه را بیشتر کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه فاهیتا سینه های مرغ را به صورت نواری ببرید و به فلفل دلمه ای و پیاز اضافه کنید سپس مخلوط این مواد را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید.
موا لازم برای سرو کردن ماهیتا
- خامه ترش : یک پیاله
- نان پیتا : ۴ تا ۶ عدد
- پنیر چدار و یا پنیر گودا
- گواکومولی : یک فنجان
- کاهو ریز رشته شده : یک پیاله
- گوجه فرنگی ریز خرد شده : یک پیله
روش سرو ماهیتا
برای سرو ماهیتا ابتدا نان های برش زده شده و خامه ترش، پنیر چدار،گواکومولی، کاهو و گوجه و ظرف حاوی فاهیتا را روی میز در کنار یکدیگر بچینید و یک تکه از نان را بردارید و لای نان مقداری از فاهیتا و کمی خامه ترش، کاهو، گوجه، گواکومولی و پنیر بریزید و درون هر یک از نان های پیتا را به روشی که گفته شد پر کنید سپس به صورت لقمه این غذای خوشمزه را سرو کنید.
نکات طلایی برای تهیه فاهیتا
- در صورت تمایل می توانید در زمان سرو فاهیتا به جای استفاده از خامه ترش و گواکومولی از سس سالسا استفاده کنید.
- برای طرز تهیه فاهیتا پیاز باید به صورت نیم حلقه حلقه هایی با ضخامت نیم سانتی متر خرد شود.
- برای طرز تهیه فاهیتا باید از فلفل دلمه ای رنگی از هر رنگ یک عدد استفاده شود همچنین فلفل دلمه ای را می توانید به صورت نیم حلقه هایی با ضخامت نیم سانتی متر خرد کنید.
- در صورت عدم دسترسی به فلفل هالوپینو می توانید در طرز تهیه فاهیتا از فلفل سبز تند استفاده کنید.
- در صورت عدم دسترسی به خامه ترش می توانید از مخلوط ماست چکیده شیرین پرچرب و خامه شیرین استفاده کنید.
- برای طرز تهیه گواکومولی دو عدد میوه آوکادو را پوست بگیرید و آن را خرد کنید و به همراه آبلیمو و نمک و ۱/۲ فنجان پیاز خرد شده و دو قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده و مقداری فلفل و یک حبه سیر درون غذاساز بریزید و همه این مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید تا به شکل کرم سبز رنگی در آیند.
مجله اینترنتی گردشگری سپاهان (کوله)
ندا خوشرو