غذاهای محلی ایران

رب پلوی شیرازی

رب پلوی شیرازی با برنج

رب پلوی شیرازی با برنج، کشمش و گردو، رب انار یا گوجه و شکر درست می شود. این غذا را با ماهیچه یا مرغ سرو می کنند.

مواد لازم رب پلو شیرازی :

برنج: چهار پیمانه
رب انار : نصف پیمانه
گردو نگینی خرد شده : نصف پیمانه
شکر : دو قاشق سوپخوری
پیاز داغ : چهار قاشق سوپخوری
روغن، نمک و فلفل : به میزان لازم
کشمش پلویی : نصف پیمانه
مرغ پخته و سرخ شده: سه قطعه

طرز تهیه رب پلو شیرازی :

برنج را شسته، با نمک دو ساعت خیس می‌کنیم.آب را جوش آورده و برنج را در آب جوش ریخته تا کمی نرم شود، سپس در آبکش می‌ریزیم.در فاصله زمانی که برنج در حال جوشیدن می‌‌باشد کشمش‌ها را شسته، سپس با رب انار، گردو و پیاز داغ در روغن تفت می‌دهیم. شکر، نمک و فلفل را افزوده و حرارت را خاموش می‌کنیم. مواد را لابه‌لای برنج داده و برنج را دم می‌کنیم، پس از آن در ظرف سرو کشیده و روی آن را با برنج زعفرانی و مرغ تزیین می‌نماییم.

نکته :

اگر از رب انار شیرین استفاده می‌کنید، می‌توانید شکر را حذف نمایید.
این برنج را می‌توانید با گوشت قلقلی سرخ شده و ماهیچه نیز سرو کنید.

منبع : سیری در ایران

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا