غذاهای محلی ایران

تاوا کباب

تاوا کباب تبریز

تاوا کباب یک غذای خوشمزه تبریزی است.هر وقت برای ترتیب دادن یک مسافرت شروع می کنیم به برنامه ریزی، تبریز جزو نخستین شهرهایی است که به ذهن می رسد، به خاطره اینکه هم خنکه و هم مکان های زیادی برای دیدن و لذت بردن داره. در کنار همه اینها یکی از نکاتی که در هر مسافرتی اهمیت بالایی داره، غذاهایی است که انتخاب می کنیم.امتحان کردن غذاهای سنتی هر شهر در رستورانی که این غذاها رو با بهترین کیفیت و قیمت مناسب سرو می کند موضوعی است که نباید از آن غفلت کرد. شهر تبریز جزو شهرهایی است که از نظر تعداد رستوران های مدرن و سنتی جزو بهترینها در کشور است چراکه در تبریز بالای صدها رستوران بزرگ و کوچک مدرن وجود داردو علت این تعدد و تنوع رستورانهای مدرن میتواند به مورد زیر برگردد.

تبریز نان‌های سنتی نیز دارد که از جمله می‌توان به نان بربری که در تبریز «کوکه»، و لواش که «لاواش» و سنگک تبریزی خوانده می‌شوند، اشاره کرد. نان‌های روغنی همچون «یاغلی کوکه» و نان‌های مغزدار همچون «ایشلی کوکه» نیز از دیگر نان‌های سنتی و محلی تبریز هستند. در شهر تبریز، نان‌های کشور ترکیه همچون پیده، اکمک و سیمیت نیز طرفداران زیادی دارند. از غذاهای سنتی تبریز باید به کوفته‌ تبریزی، کباب تابه‌ای، کوکو لوبیا و سبز، دلمه‌ برگ و آش دوغ، آش گوجه‌فرنگی و کشک و خورش هایی همچون هویج اشاره کرد.

مواد لازم برای تاوا کباب برای ۵ نفر :

یاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حل کرده ۱ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی حلقه ‌کرده ۳ عدد

طرز تهیه تاوا کباب :

ابتدا پیاز را رنده کنید. حالا با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زعفران ورز دهید تا مایه‌ی یکدست و چسبنده ای بدست آید.
آنگاه هر بار از گوشت به اندازه‌ی یک گردو بردارید و بین دو کیسه‌ی نایلونی بگذارید و آن را تخت و صاف کنید.
اینک در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و گوشت را در آن سرخ کنید، اکنون رب گوجه فرنگی را در تابه قدری تفت دهید، کباب‌ها را در تابه بچینید و روی آن گوجه فرنگی ها را قرار دهید.
سپس در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم بپزید.

منبع : سیری در ایران

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا