غذاهای محلی ایران

بلالیت

بلالیت غذای محلی بندرعباس و بوشهر

مواد لازم:

ماکارونی یا ورمیشل ۳۰۰ گرم
شکر به میزان دلخواه
گلاب یک استکان
روغن یا کره ۱ ق غ
آب یک لیتر
هل ۱/۴ ق چ
درصورت تمایل می‌توانید از زعفران هم استفاده کنید

طرز تهیه:

آب را روی اجاق گذاشته تا بجوشد پس از آن ماکارونیها را در آن ریخته تا یک جوش بزند بعد آبکش می‌کنیم و آن را درقابلمه برمیگردانیم کمی گلاب و شکرو هل و یک قاشق غذاخوری کره یا روغن به آن می‌افزاییم. اگر دوست داشتید رنگ زیبایی داشته باشد می‌توانید زعفران به روی آن بریزیدو یا بجای شکر شیره خرما به میزان لازم اضافه کنید/ درضمن میتونید ماکارونی رو قبل از ریختن در آبجوش کمی تفت دهید تا هم خوشرنگ و هم خوش طعم تر شود.

منبع : سیری در ایران

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا