غذاهای محلی ایران
باقلا وابیج
طرز تهیه باقلا وابیج
این غذا با برنج مصرف میشود و در کنارش ماهی شور،زیتون پرورده و ماست سرو میشود.
مواد لازم:
شوید خشک: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
تخممرغ:۳ عدد
سیر: ۳ حبه
روغن و کره: ۱۰۰ گرم
باقلای مازندرانی (پلویی): ۵۰۰ گرم
آب: یک پیمانه پلوپز
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم
طرز تهیه:
* ابتدا باقالیها را از پوست جدا کرده و همراه سیر میکوبیم .
* بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و در کره کمی تفت میدهیم.
* سپس آب به آن افزوده و وقتی یک جوش زد ، تخممرغها را در آن شکسته و می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و بپزد .
* وقتی آب غذا خشک شد و باقالی و تخممرغها هم پختند، غذا را هم زده و با کمی روغن مجدداً سرخ میکنیم.
* سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت میدهیم تا کاملاً سرخ شود.
منبع : سیری در ایران