غذاهای محلی ایران

باقلا وابیج

طرز تهیه باقلا وابیج

این غذا با برنج مصرف می‌شود و در کنارش ماهی شور،زیتون پرورده و ماست سرو می‌شود.

مواد لازم:

شوید خشک: ۳ تا ۴ قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ:۳ عدد

سیر: ۳ حبه

روغن و کره: ۱۰۰ گرم

باقلای مازندرانی (پلویی): ۵۰۰ گرم

آب: یک پیمانه پلوپز

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه:

* ابتدا باقالی‌ها را از پوست جدا کرده و همراه سیر می‌کوبیم .

* بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و در کره کمی تفت می‌دهیم.

* سپس آب به آن افزوده و وقتی یک جوش زد ، تخم‌مرغ‌ها را در آن شکسته و می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و بپزد .

* وقتی آب غذا خشک شد و باقالی و تخم‌مرغ‌ها هم پختند، غذا را هم زده و با کمی روغن مجدداً سرخ می‌کنیم.

* سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شود.

منبع : سیری در ایران

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا